Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 50
Måndag
- La Parmas grillbuffé: Rosmarin- och vitlöksmarinerad fläskfile, Bbq-marinerad kycklingfilé, grillad korv. Tillbehör: 3 olika såser och stekt potatis, pommes, grillade grönsaker
- Pizzabuffé med 3 olika pizzor
- Dessert
Tisdag
- Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
- Köttgratäng med basilika och parmesanost serveras med ris
- Veg: Blomkålsgryta
- Pizzabuffé med 3 olika pizzor
- Dessert
Onsdag
- Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
- Wallenberg (kalvkött) med gräddsås med kokt potatis
- Veg: Pastagratäng med pestosås och parmesan, roccola
- Pizzabuffé med 3 olika pizzor
- Dessert
Torsdag
- Filébuffé: Kycklingfilé, laxfilé, fläskfilé med 6 olika såser, klyftpotatis, pommes
- Pizzabuffé med 3 olika pizzor
- Dessert
Fredag
- Grillade kycklingspett med tzatziki serveras med råstekt potatis
- Orientaliskt köttfärsruta (nötkött), rosépepparsås serveras med ris
- Veg: Vårrullar med aolisås
- Pizzabuffé med 3 olika pizzor
- Dessert
Lunch 11-14 Pris 140:- (pensionär 129:-) inkl. sallad, kaffe & kaka samt måltidsdryck • Avhämtning 130:- (135:- inkl dryck)