Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 50
Måndag
- Stekt fisk med remouladsås och kokt potatis
- Korv stroganoff med ris
- Indisk daal med ris och mango chutney (Vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
Tisdag
- Kebabgryta med ris och vitlökscreme
- Örtbakad kyckling med tomatsås och rostad potatis
- Grönsaksbiff med tomatsås och rostad potatis (Vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
Onsdag
- Pasta carbonara
- Färsbiff med gräddsås och kokt potatis
- Kalvlevergryta med bacon, champinjoner och lök samt kokt potatis och lingonsylt
- Pasta arrabiata (Vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, egengjord sylt och vispad grädde
- Fisksoppa med aioli, pannkakor, egengjord sylt & vispad grädde
- Helstekt fläskkarré med örtkryddad rödvinsås och rostad potatis
- Blomkålsoppa, pannkakor med egengjord sylt, vispad grädde (veg)
- Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor
Fredag
- Wallenbergare med skirat smör, ärtor och potatismos
- Ost- och paprikabakad fisk med gräslökscreme och kokt potatis
- Pizza med mozzarella, tomat, lök och champinjoner (Vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
Vardagar 11.00-13.00 • Dagens rätt 124:- (Dagens rätt i låda 91:-, inkl liten sallad 101:-. Matlåda som packas själv i restaurangen betalas per vikt 20:-/hg)