Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 50
Måndag
- Helstekt kotlettrad med svampsås, körvel och rostad potatis
- [VEG] Rostad blomkål med Gotlandslinser, dragon, syrad lök och parmesanost
- Stekt Falukorv med rotmos, picklad kålrabbi, gruvsenap och persilja
Tisdag
- Fisk och skaldjursgryta med grädde, vitt vin, saffran och spenat
- [VEG] Rostad blomkål med Gotlandslinser, dragon, syrad lök och parmesanost
- Stekt Falukorv med rotmos, picklad kålrabbi, gruvsenap och persilja
Onsdag
- Biff Lindström med rostad potatis, persiljesmör, skysås och dijonsenap
- [VEG] Rostad blomkål med Gotlandslinser, dragon, syrad lök och parmesanost
- Stekt Falukorv med rotmos, picklad kålrabbi, gruvsenap och persilja
Torsdag
- Stekt vildsvinskarré med rostad vitlöks & enbärssky, smörslungad svartkål och potatisgratäng
- [VEG] Rostad blomkål med Gotlandslinser, dragon, syrad lök och parmesanost
- Stekt Falukorv med rotmos, picklad kålrabbi, gruvsenap och persilja
Fredag
- Frasig fläskschnitzel från Rocklunda gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås
- [VEG] Friterad rotselleri med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och aroniasky
- Stekt Falukorv med rotmos, picklad kålrabbi, gruvsenap och persilja
Se vår hemsida för fullständig meny.