Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 50
Måndag
- Prästostgratinerad fiskfilé med pesto, vitvinsås, örtslungad potatis
- Biffstroganoff med saltgurka, crème fraiche serveras med ris
- Vegetarisk grönsaktpytt med kål
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Tisdag
- Pankobakad sejfilé med semitomater och kall mangosås med kokt potatis
- Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och löksås samt kokt potatis
- Vegetarisk grönsakspytt med kål
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Onsdag
- Panerad fisk med dillmajonnäs serveras med dillkokt potatis
- Cajunkryddad kycklingfilé, tomat- & örtsky med rostad potatis
- Cajunkryddad quornfilé med tomat och örtsky
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde
- Friterad fiskfilé med kall ingefärscrem e serveras med ris
- Klassisk kålpudding, gräddsås, rårörda lingon med kokt potatis
- Cajunkryddad quornfilé med tomat och örtsky
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Fredag
- Ugnsbakad laxfilé med räk och citruscremé, dillkrossad potatis
- Marinerad fläskfilé med mild pepparsås med rostad klyftpotatis
- Sesam- och chilibakade grönsaksbiffar med aioli
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord