Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 50
Måndag
- Gräddstuvad pytt i panna, stekt ägg och rödbetor
- Panerad rödspättafilé, smögenröra och dill kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Kikärtsbiffar, ört- och vitlökscremé
Tisdag
- Förrätt: Skaldjursrulle med färskost och dill
- Oxfile & flapsteks pasta med gorgonzolasås
- Ugnsbakad sejfilé med chilistekta champinjoner, kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Kikärtsbiffar, ört- och vitlökscremé
Onsdag
- Ostfylld köttfärslimpa, gräddsås och lingonsylt samt kokt potatis
- Italiensk fiskgratäng med räkor och parmesanost samt kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Kikärtsbiffar, ört- och vitlökscremé
Torsdag
- Ärtsoppa, tunna pannkakor samt sylt och grädde
- Tunasalens lasagne, vitlöksbröd
- Fiskgratäng med sparris och färska örter och samt dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Kikärtsbiffar, ört- och vitlökscremé
Fredag
- Kyckling schnitzel, pepparsås och rostad färskpotatis samt bearnaisesås
- Dillbakad fiskfilé med räkstuvning, kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Kikärtsbiffar, ört- och vitlökscremé
Lunchbuffén står uppdukad måndag-fredag kl. 08-14. • Varje dag: Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng, hemslagen bearnaisesås