Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 50
Måndag
- Köttbullar med gräddsås, lingon och kokt eller persiljestekt potatis.
- Kräftströmming med gött mos.
- Veg: Soyakörvsstroganoff med pilaffris eller gött mos.
Tisdag
- Plommontoppad fläskkarre med äppelcidersky och potatisgratäng toppad med ost eller smörstekt potatis.
- Bruna bönor med knaperstekt fläsk och kokt potatis.
- Veg: Bruna bönor med knaperstekta vegoskivor och kokt potatis.
Onsdag
- Bräckt falukörv med gräslöksstuvade morötter och smörslungad eller kokt potatis.
- Spagetti med köttfärssås och riven parmensan.
- Veg: Spagetti med quornfärssås och riven parmensan.
Torsdag
- Ört- och vitlöksmarinerad kycklingfile, spansk sås/grönpepparsås, persiljerostad potatis, pommes frites
- Honungsglacerade revbensspjäll med rödvinssky, äppelmos och kokt eller persiljerostad potatis.
- Veg: Ört- och vitlöksmarinerad quornfile, spansk sås, persiljerostad potatis/ugnsbakade pommes frites
Fredag
- Lövstek med persiljesmör, gräddsky/vår egen goda bearnaisesås, klyftpotatis/vitlöksrostad potatis.
- Smörstekt flundrafile med äppel- och curryaioli samt citrusdoftande eller kokt potatis
- Veg: Vegetarisk schnitzel, persiljesmör, vår egen goda bearnaisesås, klyft- eller vitlöksrostad potatis
Lunchöppet 10-14 • 85:- för en lunchlåda och 160:- för två lunchlådor.