Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 50
Måndag
- 1. Lunchkorv med gurkmajonnäs & potatismos #L
- 2. Sprödbakad fisk med grön örtsås & kokt potatis #G
- 3. Biff vindaloo & ris
- Veckans sallad: Tonfisksallad med ägg & dillmajonnäs
- Veg: Veg. biff med potatismos samt grön örtsås #L
Tisdag
- 1. Kycklingwok med sweetchili dressing & jasminris
- 2. Spaghetti & köttfärssås #G
- 3. Helstekt kotlettrad med rostad paprikasås & rostad potatis #L
- Veckans sallad: Tonfisksallad med ägg & dillmajonnäs
- Veg: Bolognese med spaghetti #G
Onsdag
- 1. Chiligryta på nötkött med majs, bönor & ris
- 2. Fiskgratäng med räkor, sparris & potatismos #L
- 3. Kycklinglasagne #L #G
- Veckans sallad: Tonfisksallad med ägg & dillmajonnäs
- Veg: Chili med majs, paprika & ris
Torsdag
- Jullunch på Lågan
- Janssons frestelse, julskinka, prinskorv, köttbullar, rödbetssallad, räkägg #G#L
- Veckans sallad: Tonfisksallad med ägg & dillmajonnäs
- Veg: Jullunch
Fredag
- 1. Sprödbakad fisk med remouladsås & kokt potatis #G
- 2. Hamburgare med dressing, ost, bröd & stekt potatis #G #L
- 3. Nattbakad fläsksida Provencale med parmesankräm och rostad potatis #L
- Veckans sallad och veg
120 kr inkl.sallad, smör, bröd, dryck, kaffe • Beställ utkörning före kl 9 på 0243-72516/e-post: domnarvsgarden@ssab.com 85:- • #L=Inneh. laktos #G=Inneh. gluten • Veg. alt. varje dag