Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 50
Måndag
- Grillad kyckling med aioli och stekt potatis
- Panerad fisk med skagenröra och kokt potatis
Tisdag
- Jalapeño & cheddarostgratinerad köttfärslimpa stekt potatis
- Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt
- Pocherad fiskfilé med pepparrotssås och kokt potatis
Onsdag
- Helstekt fläskytterfilé med kantarellsås och potatisgratäng
- Ugnsbakad regnbågslax med vitvin/dillsås och kokt potatis
- Spenat/ricotta tortellinigratäng toppas med parmesanost
Torsdag
- Fläskschnitzel med persiljesmör & skysås samt stekt potatis
- Kyckling med chevréost & soltorkade tomater samt ris
- Falukorvfräs med bacon, lök, champinjoner och stekt potatis
- Pannkaka med sylt & vispgrädde
Fredag
- Helstekt fläskfilé med dijon/pepparsås och stekt potatis
- Panerad flundrafilé med dansk remouladsås och kokt potatis
- Dagens pastagratäng
- Dessert
Lunchtider: Helgfri vardag kl. 11– 14 • Lunchbuffé 132:-. Pensionär 125:-. Låda 128:-. • Inklusive dryck, salladsbuffé, bröd och kaffe/kaka